Wandelcoaching : wandelen met effect, voor een zorgelozer leven.

Een ziekte uitgelicht.

Onderweg met kanker, niet zomaar een ziekte. Kanker is een ziekte die op alle niveau’s ingrijpt in je leven wordt wel gezegd; lichamelijk, emotioneel, mentaal. Kanker kan raken aan je zelfbeeld, identiteit, relaties, je werk, je toekomstverwachtingen. Ieder maakt zijn/haar eigen proces daarin door. Kanker is doodsoorzaak nummer 1 in Nederland en vooral nog een mysterie. Kanker is er in vele vormen, grillig en meestal nog onvoorspelbaar. Hoe vervolg jij je weg wanneer je de diagnose kanker krijgt?

Ik werd in 2013 geconfronteerd met borstkanker en heb mijn eigen weg daarmee gezocht en nog steeds…Voor mij is kanker iets wat nooit meer weggaat, het hoort nu bij me. Het is éen van de vele ervaringen in mijn leven die gemaakt hebben wie ik nu ben. Een ingrijpende ervaring weliswaar, met moeilijke maar ook mooie kanten. Ik voelde me beslist niet ‘ziek’ indertijd en wel een beetje een ‘HELD’  🙂  want ik was fit, in goede conditie en ging er het beste van maken! In de put zitten kon altijd nog, was mijn motto, eerst maar overleven met mijn krachtige sterke kant. De ‘put’ kwam later, na alle behandelingen, toen ik eigenlijk verder wilde met mijn leven. In de gedaante van vragen op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel en mentaal, ten aanzien van mijn zelfbeeld, mijn identiteit, mijn relaties, mijn werk, mijn toekomstverwachtingen.

Word jij ook geconfronteerd met kanker? Hoe is dat voor jou, waar loop jij tegen aan? Zou jij het fijn vinden om hierbij begeleid te worden door iemand buiten je familie en vriendenkring, geheel in je eigen tempo, met jouw persoonlijke vragen?

Wandelend, zittend, lekker in de natuur waarmee je letterlijk je beste beentje voorzet :-).

Neem dan contact met me op, ik wandel graag met je mee.