Wandelcoaching : wandelen met effect,
op weg naar ruimte voor jou.

Wat ga je doen?

We gaan meteen de natuur in!

We wandelen onder (bijna) alle weersomstandigheden, in jouw tempo. Trek stevige schoenen aan en draag gemakkelijke kleding, afgestemd op het weer.

We lopen, praten, staan, zitten, zijn stil. We zetten al onze zintuigen in en gaan ook actief aan de slag met de natuur, met eenvoudige oefeningen die jouw proces  ondersteunen. Soms krijg je oefeningen mee, zodat je ook thuis aan de slag kunt gaan.

Het effect van de coachwandelingen

Vaak zal je na een paar wandelingen al merken dat er iets verandert. Je ervaart bijvoorbeeld meer lucht en ruimte, plezier.  Je bent je bewuster van wat je wilt en je gaat daadwerkelijk iets ondernemen, je ziet oplossingen.  Je kan iets loslaten, omdat je gemakkelijker kan accepteren hoe iets is of je merkt dat je je vrijer voelt om te zeggen en doen wat jij belangrijk vindt, omdat je  meer vertrouwen hebt in je eigen mogelijkheden, in jezelf.

Het is aan jou hoeveel wandelingen je wilt maken en in welke frequentie. Voor het beste resultaat laat je tussen de wandelingen  2  max 3 weken zitten zodat je bewust en actief blijft. We spreken samen af hoe je me tussendoor op de hoogte wilt houden van hoe het met je gaat en welke stappen je al zet.

Wanneer je na de eerste/ intakewandeling besluit door te gaan met wandelcoaching kun je kiezen voor losse wandelingen of een pakket van 5 wandelingen van 1,5 uur. Meestal is dit voldoende, wanneer je daarna door wilt wandelen stemmen we weer samen af op welke manier je dit wilt doen.

Weet je al wat je wil, of twijfel je nog? Neem contact met me op!

Contact

Stiltewandeling

Naast de coachwandelingen bied ik losse stiltewandelingen aan.

Je kunt kiezen voor de compassiewandeling of voor een wandeling ‘in 7 stappen’.

Voor meer informatie over deze wandelingen, kijk op de tekstbalk hiernaast.

Ik ben gevestigd in Baarn. We wandelen in het Gooi en omstreken.

Baarnse Bos, Landgoed Groeneveld, bezoekerscentrum sGraveland

Aanbod:

Intake coachwandeling 1 uur

1/2 tarief €35,00

Een goed intakegesprek legt de basis voor een goed eindresultaat en maakt deel uit van het vervolgtraject wanneer je doorgaat. We gaan in op jouw vragen en wensen. Je krijgt een indruk hoe wandelcoaching werkt en of dit je aanspreekt. We stellen vast of wandelcoaching jou gaat bieden wat je wenst en of en hoe je verder wilt. Je krijgt daarvan een bevestiging en een offerte.

Je kunt kiezen voor losse wandelingen van 1,5 uur of een pakket van 5 wandelingen. Dit is meestal voldoende.

Wat kost een wandelcoachtraject?

Mijn uurtarief is €70,00, voor een wandeling van 1,5 uur betaal je

€ 105,00

Voor een pakket van 5 wandelingen à 1,5 uur  geldt een korting  (€450,00)

NB1 Soms kun je via je werkgever in aanmerking komen voor wandelcoaching. Voor coaching via werkgevers is het tarief op aanvraag.

NB2 Wil je graag een wandelcoachtraject volgen, maar kun je je dit tarief financieel nu niet veroorloven, neem dan toch contact met me op; dan bespreken we samen wat wel mogelijk is voor je. Doen!

Losse coachwandeling (1,5 uur)

Wanneer je een pas op de plaats wilt maken en denkt aan een enkele wandeling genoeg te hebben kun je hiervoor kiezen. Mocht je toch meer wandelingen wensen, kun je alsnog gebruik maken van de pakket aanbieding.

Stiltewandelingen.

Deze wandelingen zijn bedoeld om jezelf eens op een andere manier in de natuur te ervaren, in stilte. Om tot rust te komen, uit je hoofd, aandacht te verzamelen, gevoel te accepteren, bij jezelf te komen. Kies voor de compassie wandeling of voor de wandeling in ‘7 stappen’.

Compassiewandeling

(1 uur € 40,00 ) 

Om zelfcompassie bij jezelf wakker te maken, bv wanneer je stress ervaart, hoge eisen stelt aan jezelf, veel piekert.

‘Zijn precies daar waar je bent’ Je kunt in stilte afstemmen op jezelf , je hoeft nergens naartoe, niets te bereiken en je bent in orde precies zoals je bent.

Beleef de natuur in 7 stappen

(1,5 uur € 60,00)

Wanneer je erg druk bent in je hoofd en tot rust wilt komen, even helemaal bij de wandeling zijn, weg van de dagelijkse beslommeringen.

Je loopt in stilte in de natuur en je krijgt 7 keer een suggestie om iets te doen, ervaren.