Wandelcoaching : wandelen met effect, voor een zorgelozer leven.

Wandelcoaching…voor wie?

Nou…  Voor jou wanneer je je afvraagt waar het werkelijk om gaat voor je, wat ertoe doet en wat je wilt en kunt doen om je leven een positieve draai te geven…

En dat kan sneller dan je denkt!

Soms weet je het gewoon  niet meer, je loopt vast in de sleur van alledag, in je relatie of in je rol als ouder, op je werk. Je hebt het je allemaal anders voorgesteld. Misschien heb je regelmatig conflicten, met je dierbaren, of collega’s en word je hier verdrietig en moedeloos van. Of je voelt voortdurend druk… je bouwt veel spanning op en komt niet meer tot ontspanning, het knaagt aan je en kost veel energie.

Sommige mensen komen niet gemakkelijk uit zichzelf  in beweging en lijken overal eerst goedkeuring voor nodig te hebben.  Zij twijfelen veel over zichzelf en hun mogelijkheden.

Misschien herken je dat wel.

Ook kan een ziekte van jezelf of een dierbare, of een aangrijpend verlies, je leven overhoop gooien en weet je niet meer hoe je verder moet. Je voelt je alleen.

In het coachtraject gaat het om jouw wensen en mogelijkheden.

Aanbod

De coachwandelingen in de natuur helpen je rust, ruimte, plezier, acceptatie, relativering te ervaren en nieuwe inzichten op te doen. Je wordt je bewuster van je wensen en mogelijkheden en komt gemakkelijker in actie.

Wandelcoaching