Wandelcoaching : wandelen met effect,
Marloes wandelt met je mee.

Marloes

Wandelcoach, specialist voor een zelfbewuster leven met ruimte voor jezelf.

Wat mij drijft.

We volgen allemaal ons eigen pad en ik vind het heel bijzonder wanneer ik een stukje  mag meelopen op jouw pad.

Met een open, eerlijke en nieuwsgierige houding, die bijdraagt aan nieuwe inzichten ten aanzien van jouw verlangens, mogelijkheden en oplossingen.

Ik heb  in het algemeen maatschappelijk werk volwassenen begeleid bij onder meer omgaan met verlies, met het ontdekken van eigen talenten en kracht en terugvinden van regie over het eigen leven.

Ik heb gewerkt als geregistreerd vrijgevestigd psycho-motorisch kindertherapeut, met een ervaringsgerichte therapie. Ouders deden soms mee in de spelkamer en er vonden ondersteunende gesprekken in de spreekkamer plaats. Voor het kunnen uitvoeren van mijn werk ben ik aangesloten geweest bij de federatie vaktherapeutische beroepen en heb ik mij gehouden aan de eisen die aan de uitoefening van dit vak worden gesteld. Een daarvan is het regelmatig volgen van bijscholingen, wat ik met veel enthousiasme heb gedaan; mezelf blijven ontwikkelen vind ik heel waardevol.

Sinds 2021 begeleid ik mensen met beginnende geheugenproblemen, zowel individueel, thuis in hun eigen omgeving als groepsgericht op de dagbesteding. Dit doe ik in opdracht van zorginstellingen en particulier.

Inspiratie…

Steeds meer ben ik geïnspireerd door de op kansen en mogelijkheden gerichte invalshoek vanuit de positieve psychologie, van oplossingsgericht werken, van mindfulness en van ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

én van het in de natuur zijn en profiteren van alles wat de natuur biedt. Dat is precies wat wandelcoaching biedt!

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond  (2019) en aansluitend de trainingen ‘Wandelcoaching bij Stress en Burn-Out’  (2021),  ‘Wandelcoaching naar vitaliteit’ (2022) en ‘Wandelcoaching bij Rouw en Verlies’ (2023) gevolgd.

Ik heb met succes de basisopleiding ACT gevolgd.(SeeTrueACTopleiding) (2019)

Ik volg regelmatig bijscholingen over de impact van en het omgaan met geheugenproblemen.

Voor mij komt alles nu samen met deze fijne wandelcoaching, met een heldere coachingsmethodiek, mild en compassievol, mindful,  gericht op jouw wensen en jouw mogelijkheden. Wandelen met effect… ook voor jou.

Wil je meer weten? Kijk verder in de menubalk of neem contact met me op voor meer informatie.

Wat klanten mij zeggen..

Je hebt een heel fijne rustige manier van begeleiden, ik voel me op mijn gemak bij je.’

‘Ik begrijp nu dat ik de sleutel zelf in handen heb.’ ‘Het is een proces van bewustwording’

Ik voelde me vaak minder waard, minder geschoold, minder goede moeder… Ik heb leren zien dat ik mag gaan staan voor wie ik ben en wat ik wil. En soms, als het leven me aanvliegt, dan huil ik, omarm mijn tranen en.. sta weer op!’

‘Door de ontspanningsoefening ervoer ik rust en kreeg ik opeens een nieuw inzicht’

‘Ik heb onze sessies als heel waardevol ervaren, bijzonder hoe jij op mijn pad kwam’

‘Bedankt voor je wijsheid en het veilige en rustige gevoel dat je me gaf’.