Wandelcoaching : wandelen met effect, je volgt je eigen pad.

Wandelcoaching

Wandelen

Wandelen is gezond, daar is ieder het mee eens. Je ontspant in de natuur, je voelt je lichter, energieker. Al je zintuigen gaan vanzelf meedoen. Je kunt de grootsheid van de natuur ervaren en je verwonderen over de dingen die je ziet, hoort, ruikt of voelt.  De natuur is zoals hij is, zonder oordeel en werkt daardoor verzachtend, relativerend. Je brein maakt positieve stofjes aan. Heerlijk toch? Je voelt je sterker, vitaler en je denken en voelen komen meer in balans, oplossingen dienen zich soms spontaan aan. Ga vaker de natuur in!

Coaching

Soms heb je behoefte aan iemand die een korte periode met je meeloopt, helpt je gedachten te ordenen, afstand te nemen, samen te lachen over iets, nieuwe inzichten op te doen, gewoon eens rustig adem te halen…en stil te staan bij hoe het met je gaat en wat je wilt.
Hoe gaat het eigenlijk met jou? Zou jij dit fijn vinden, iemand die met je meeloopt, zonder oordeel? Die er helemaal is voor jou. Dat kan ik voor je doen!
Door in de natuur te coachen, benutten we de voordelen die de natuur vanzelf al biedt. Dat is mooi meegenomen!
Daarnaast gebruik ik een heldere coachingsmethodiek, mild en vriendelijk, met volledige aandacht voor jou. De methodiek is gebaseerd op inzichten vanuit de positieve psychologie en richt zich op jouw kansen en mogelijkheden.
Elementen in de natuur zet ik in om je wensen en oplossingen helder en concreet te maken; verbaas je over symbolen in de natuur die zomaar precies aansluiten bij jouw situatie en wensen. Door vanaf een afstand naar dit beeld te kijken geef je jezelf letterlijk ruimte en doe je gemakkelijker nieuwe inzichten op. Je weg wijst zich vanzelf.

Aanbod

Wandelcoachen, voor een vrijer leven, met ruimte voor jou.

Ik stem op jou af, we richten ons op je wensen die er echt toe doen voor je, op jouw oplossingen die diep in je al sluimerend aanwezig zijn, op het (her)ontdekken van jouw hulpbronnen; alles wat je al in huis hebt om de stappen te gaan zetten die je dichter bij de vervulling van je wens brengen. Jij bepaalt het tempo.